За мен

Казвам се Марина и обичам мириса на кафе рано сутрин, летните вечери с приятели на чаша вино, пътешествията с любимия човек….

Работя като Visual merchandiser в Mdl Group или по-точно казано – карам магията на модата да се случва около вас в магазините. Колкото и банално да звучи, още от малка знаех, че ще работя в сферата на модата. Така че смело скочих в дълбоките води и завърших бакалавър и магистратура Моден дизайн. Тогава всъщност се оказа, че модата ти дава страшно много възможности за реализация. Когато осъзнаеш какво наистина искаш да правиш в живота си и го преследваш безотказно, мечтата се превръща в реалност и чувството е просто неописуемо. Да работиш това, за което си мечтал и всеки ден да се събуждаш с желание за предстоящото – това е основната част от рецептата за щастие.

Пътешествията и конната езда са другите ми страсти, на които се стремя  да посвещавам всяка част от свободното си време (но невинаги ми се получава ).

Този блог отразява всичко онова, което ме вдъхновява и ме кара да се усмихвам и живея на пълни обороти, така че се надявам да заразя и вас с вдъхновение и положителни вибрации. Настанете се удобно с чаша ароматно капучино в ръка и се потопете в блестящата страна на моя свят.

Be Spakling!

Искрено Ваша, Марина

English